Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Füllung
- 70 g Olivenöl
- 100 g Pinienkerne
- 300 g Hackfleisch, gemischt, zerzupft
- ¼ TL Zimt
- ¼ TL Muskat, frisch gerieben
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Rosinen
- 100 g getrocknete Pflaumen, entsteint, halbiert
- 3 EL Paniermehl
- 2 Eier
Hähnchen
- 1 Hähnchen (ca. 2 kg)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
Sauce und Fertigstellung
- 300 g Zwiebeln, geviertelt
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 70 g Butter, in Stücken
- 180 g Portwein
- 180 g Weißwein, trocken
- 200 g Wasser
- 1 - 2 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2942 kJ / 703 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 51 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 608 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hähnchen mit Zitronencreme und Pastinaken
1 Std. 50 Min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
2 Std.
Surf & Turf Pizza mit Rucolacreme
1 Std. 40 Min
Puten-Auflauf mit Süßkartoffelkruste
1 Std. 30 Min
Hähnchen provençale mit Reis und Pfirsichen
1 Std.
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2 Std. 45 Min
Kalbseintopf im Brot
6 Std. 30 Min
Lamm-Gemüse-Ragout mit Couscous und Vanillepudding
1 Std. 15 Min
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1 Std. 10 Min
Putenbraten à l´orange
2h 15min
Hackbraten mit gekochten Eiern
1 Std. 20 Min
Saftgulasch vom Rind
2 Std. 45 Min