Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 EL Öl
- 1 TL Senf
- 1 ½ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 4 Rinderhüftsteaks (à ca. 200 g)
- 4 Schalotten, klein, geviertelt
- 25 g brauner Zucker
- 200 g Rhabarber, in Stücken
- 300 g Rinderfond
- 100 g Roséwein
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 1 TL Speisestärke
- 30 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1919 kJ / 459 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1h 30 min
Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree
50 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2 godz.
Gedämpfter Lachs mit Kaffee-Hollandaise
40 min
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30 min
Hirschfilet mit Schokoladen-Pfeffersauce
50 min
Gefülltes Fetahähnchen mit warmen Kräutertomaten
1h 25 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20 min
Maischolle mit Pumpernickelkruste und Salat
35 min
Schollenfiletröllchen mit Bärlauch-Lachs-Füllung
1h
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1h 30 min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 min