
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 EL Öl
- 1 TL Senf
- 1 ½ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 4 Rinderhüftsteaks (à ca. 200 g)
- 4 Schalotten klein, geviertelt
- 25 g brauner Zucker
- 200 g Rhabarber in Stücken
- 300 g Rinderfond
- 100 g Roséwein
- 1 Zweig Thymian abgezupft
- 1 TL Speisestärke
- 30 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 459 kcal / 1919 kJ
- Protein
- 43 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 9 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindersteak mit Pfirsich-Schafskäse-Topping
1hod. 30min
Schweinefilet mit Spargel und Prosecco-Sauce
1hod.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1hod. 20min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1hod. 30min
Hirschfilet mit Schokoladen-Pfeffersauce
50min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1hod. 30min
Rotwein-Ente mit Feigen
50min
Saltimbocca mit Ofengemüse
2hod. 10min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1hod. 45min
Birnen-Kartoffelstampf mit Kräuter-Frikadellen
40min
Rinderfilet mit Ofengemüse und Sauce Hollandaise
1hod. 20min