Zařízení & příslušenství
Rindersteaks mit Rhabarber-Rosé-Sauce
Příprava 25min.
Celkový 45min.
4 Portionen
Suroviny
-
Öl4 EL
-
Senf1 TL
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer¾ TL
-
Rinderhüftsteaks (à ca. 200 g)4
-
Schalotten klein, geviertelt4
-
brauner Zucker25 g
-
Rhabarber in Stücken200 g
-
Rinderfond300 g
-
Roséwein100 g
-
Thymian abgezupft1 Zweig
-
Speisestärke1 TL
-
Wasser30 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
43 g
Kalorie
1919 kJ /
459 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
2.4 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Rhabarberliebe
19 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1hod. 30min.
Schweinefilet mit Spargel und Prosecco-Sauce
1hod.
Lammhüften mit Speckbohnen
1hod. 30min.
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1hod. 25min.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1hod. 20min.
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45min.
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1hod. 50min.
Lammhüften mit Speckbohnen
1hod. 30min.
Lammfilets mit Lavendel
13hod.
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1hod. 30min.
Rotwein-Ente mit Feigen
50min.
Schweinefilet mit Rotwein-Frischkäsesauce
1hod.