Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stängel glatte Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 2 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 6 Stängel Thymian, abgezupft
- 4 Streifen Zitronenschale, Bio (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 220 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 2 rote Chilischoten, frisch, entkernt, in Stücken
- 120 g Möhren, in Stücken
- 80 g Knollensellerie, in Stücken
- 40 g Olivenöl
- 800 g Hackfleisch, gemischt
- 20 g Tomatenmark
- 100 g Rotwein
- 1 ¼ TL Salz
- 12 Prisen Pfeffer
- 300 g Rinderfond
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
Nudelteig und Fertigstellung
- 360 g Hartweizengrieß, doppelt gemahlen (z.B. Semola di grano duro rimacinata), und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
- 180 g Wasser, kalt
- 1 Eigelb (Kl. M)
- 20 g Olivenöl
- 1 Dose Pizzatomaten (400 g)
- Butter zum Einfetten
- 125 g Mozzarella, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3035 kJ / 725 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 41 g
Alternativní recepty
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min
Pikante Lammhackbällchen mit Sauce Pistou
35min
Orangen-Sahne-Eis mit Safran
13h
Kartoffelsalat mit Oliven und Salsiccia-Frikadellen
1 Std. 15 Min
Hackbraten Königsberger Art
1 Std. 15 Min
Rinderhack-Saté mit Paprikasauce
1h
Crespelle
1h 30min
Nudelpuffer mit Radieschenquark
1h
Rindersteaks mit Kartoffelplätzchen und Rucolasalat
9 godz.
Lasagne mit Parmesan-Béchamelsauce
2 Std. 20 Min
Nudelauflauf mit Salsiccia und Mozzarella
50 Min
Bifteki mit pikantem Tomatendip
40min