Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de betterave crue, coupée en morceaux
- 2 échalotes, coupées en deux
- 150 g de lardons fumés
- 150 g de lentilles sèches noires (beluga) (voir "Conseil(s)")
- 500 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 20 g d'huile de noix
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 30 g de vinaigre balsamique
- 1 c. à café de moutarde
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 100 g de mâche
- 70 g de roquefort, détaillé en dés
- ½ oignon rouge, finement émincé en lamelles
- 2 brins de feuilles de coriandre fraîche, ciselées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1276 kJ / 305.5 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 19.5 g
- Tuk
- 18.5 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 910.3 mg
Alternativní recepty
Hareng fumé, salade de choux rouge et blanc
55min
Mijoté de lentilles et légumes verts
55min
Salade de lentilles au saumon fumé
45 min
Salade de sarrasin aux poivrons et feta
50min
Salade d'épeautre aux asperges
55min
Salade de lentilles vertes
45 min
Taboulé de sarrasin
2 Std. 35 Min
Salade d'orge composée
40 min
Salade de haricots blancs, pesto de tomates confites
10min
Salade de sarrasin
25min
Salade de quinoa aux pois gourmands, feta et menthe
35min
Salade tiède de butternut, épinards et chèvre
45 min