Hayas Sauerteigbrot

Hayas Sauerteigbrot

4.4 510 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 20hod.
20 Scheiben

Suroviny

Herstellung des Sauerteigs (siehe Tipp)
  • Anstellgut (vom Roggensauerteig) bzw. Sauerteigstarter
    25 g
  • Weizenmehl, glatt
    100 g
  • Wasser lauwarm
    100 g
Hauptteig zubereiten und Brot backen
  • Wasser (volitelně) lauwarm
    500 - 550 g
  • Weizenmehl, glatt etwas mehr zum Bemehlen und Bestreuen
    500 g
  • Roggenmehl
    250 g
  • Salz
    15 g
  • Wasser (volitelně) lauwarm
    30 - 50 g
  • Öl zum Einfetten

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 Scheibe

Sodík 293 mg
Protein 4 g
Kalorie 601 kJ / 144 kcal
Tuk 0.5 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 0.1 g
Sacharidy 31 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...