
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Herstellung des Sauerteigs (siehe Tipp)
- 25 g Anstellgut (vom Roggensauerteig) bzw. Sauerteigstarter
- 100 g Weizenmehl, glatt
- 100 g Wasser lauwarm
Hauptteig zubereiten und Brot backen
- 500 - 550 g Wasser lauwarm (volitelně)
- 500 g Weizenmehl, glatt etwas mehr zum Bemehlen und Bestreuen
- 250 g Roggenmehl
- 15 g Salz
- 30 - 50 g Wasser lauwarm (volitelně)
- Öl zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 144 kcal / 601 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 0.5 g
- Sacharidy
- 31 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Sodík
- 293 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Toastbrot
16hod.
Bauernbrot
16hod. 15min
Roggensauerteig
96hod. 20min
Buttermilchbrot
18hod.
Zwirbel-Graubrot
16hod.
Kommissbrot
15hod. 30min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16hod. 45min
Baguettes parisiennes
15hod. 30min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15hod. 40min
Gewürzbrot
16hod. 30min
Kosaken-Doppelbrot
14hod. 30min
Dinkel-Sauerteigbrot
20hod.