Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorteig
- 50 g Wasser, lauwarm
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 60 g Dinkel-Vollkornmehl (siehe Tipp)
Brühstück
- 75 g Kürbiskerne
- 45 g Dinkel-Vollkornmehl (siehe Tipp)
- 15 g Brotbrösel (siehe Tipp)
- 150 g Wasser
Hauptteig
- 210 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 10 g Honig
- 150 g Dinkel-Vollkornmehl (siehe Tipp)
- 200 g Dinkelmehl Type 630 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 20 g Zitronensaft
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- Sesam zum Wälzen
- Nutriční hodnoty
- na 12 Scheiben
- Kalorie
- 9214 kJ / 2200 kcal
- Protein
- 88 g
- Sacharidy
- 322 g
- Tuk
- 52 g
- Vláknina
- 37.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Weizen-Roggen-Brötchen
2 Std. 15 Min
Dinkelweckerl
23 Std. 40 Min
Müsliweckerl
15 Std. 30 Min
Hafer-Körner-Brot
11 Std. 40 Min
Waldstauden-Roggenbrot
23 Std. 30 Min
Einfaches Mischbrot
3 Std. 40 Min
Weizen-Dinkel-Brot
1 Std. 30 Min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 Std. 40 Min
Körnerbrötchen mit Erdnüssen
3 Std. 40 Min
Dinkel-Vollkornbrote mit Quinoa
24 Std.
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min