Zařízení & příslušenství
Rode ogen gevulde eieren
Příprava 15min.
Celkový 40min.
12 stuks
Suroviny
-
eieren6
-
water1200 g
-
rode bietensap50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
zout½ tl
-
ontpitte zwarte olijven in plakjes (2 mm)4
-
verse peterselie gehakt1 takje
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 stuk
Sodík
141.1 mg
Protein
2.8 g
Kalorie
235.3 kJ /
56.2 kcal
Tuk
4.7 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
0.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Halloween
11 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Žádné hodnocení
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Žádné hodnocení
Glutenvrije kerstfruitcake
Žádné hodnocení
Bloedige hersenspaghetti
13hod. 30min.
Koekjes met chocopasta
1hod. 40min.
Volkoren pitabrood
Žádné hodnocení
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50min.
Abrikozen ketchup
Žádné hodnocení
Yoghurt met chocolade
12hod. 25min.
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Žádné hodnocení
Couscous met lam en groenten
50min.
Balletjes in tomatensaus
1hod. 10min.