Rode ogen gevulde eieren

Rode ogen gevulde eieren

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
12 stuks

Suroviny

  • eieren
    6
  • water
    1200 g
  • rode bietensap
    50 g
  • extra vergine olijfolie
    30 g
  • gemalen cayennepeper
    2 snuifjes
  • vers gemalen zwarte peper
    ½ tl
  • zout
    ½ tl
  • ontpitte zwarte olijven in plakjes (2 mm)
    4
  • verse peterselie gehakt
    1 takje

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 stuk

Sodík 141.1 mg
Protein 2.8 g
Kalorie 235.3 kJ / 56.2 kcal
Tuk 4.7 g
Vláknina 0.1 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 0.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...