
Kompatibilní verze
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g broccoli in roosjes
- 1 rode paprika (± 150 g), in stukken
- 1 appel (± 100 g), in vieren gesneden
-
30
g pijnboompitten
nebo 30 g zonnebloempitten - 25 g olijfolie
-
15
g fruitazijn
nebo 15 g witte azijn - 1 tl honing
- 1 ½ tl mosterd
-
1
tl zout
nebo 1 tl kruidenzout - ½ tl gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 107 kcal / 449 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Dadel curry dip
5min
Broccoli-ham omelet
35min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Koolsla
10min
Rode bietensalade
10min
Bessenschuim
10min
Groentenbouillonpasta
45min
Wortelsalade met sesamcrackers
1hod.
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Snelle regenboogsalade
10min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Russische rode bietensalade
1hod. 10min