Kompatibilní verze
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g broccoli, in roosjes
- 1 rode paprika (± 150 g), in stukken
- 1 appel (± 100 g), in vieren gesneden
-
30
g pijnboompitten
nebo 30 g zonnebloempitten - 25 g olijfolie
-
15
g fruitazijn
nebo 15 g witte azijn - 1 tl honing
- 1 ½ tl mosterd
-
1
tl zout
nebo 1 tl kruidenzout - ½ tl gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 449 kJ / 107 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Rode bietensalade
10min
Ijs van bevroren fruit
5min
Snelle regenboogsalade
10min
Koolsla
10min
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25min
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Žádné hodnocení
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Russische rode bietensalade
1h 10min
Salade van gehakte groenten
10min