Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 teentjes knoflook
- 200 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
- 300 g rode bieten, gekookt
- 30 g citroensap, vers geperst
-
50
g tahin (sesampasta)
nebo 50 g geroosterde sesamzaad - 1 tl fijn zout
- 50 g extra vergine olijfolie
- 1 snuifje currypoeder
- 1 snuifje gemalen komijn
Presentatie
- 24 Belgische witloof blaadjes (ong. 2-3 stronken)
- 200 g rode bieten, gekookt en in dunne schijfjes gesneden
- 1 scheutje extra vergine olijfolie
- tl vers gemalen zwarte peper
- 1 el geroosterde sesamzaad
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 502 kJ / 120 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 7.35 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Keine Bewertungen
Balletjes met aubergines
1h
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Vegan Caesar saladedressing
Keine Bewertungen
Rabarber, gember en citroen risotto
Keine Bewertungen
Falafel met rode bieten hummus
20min
Veelzijdige gladde soep
45 min
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1h 35min
Bessenjamtaart
2 Std. 35 Min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 min
Rabarber-munt cocktail
2h
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min