
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 teentjes knoflook
- 200 g witte kikkererwten, uit blik uitgelekt
- 300 g rode bieten gekookt
- 30 g citroensap, vers geperst
-
50
g tahin (sesampasta)
nebo 50 g geroosterde sesamzaad - 1 tl fijn zout
- 50 g extra vergine olijfolie
- 1 snuifje currypoeder
- 1 snuifje gemalen komijn
Presentatie
- 24 Belgische witloof blaadjes (ong. 2-3 stronken)
- 200 g rode bieten gekookt en in dunne schijfjes gesneden
- 1 scheutje extra vergine olijfolie
- tl vers gemalen zwarte peper
- 1 el geroosterde sesamzaad
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 120 kcal / 502 kJ
- Protein
- 3.7 g
- Tuk
- 7.35 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegan jus
40min
Boterhammen met spinazie pesto
1hod. 55min
Basilicumpesto
10min
Falafel met rode bieten hummus
20min
Balletjes met aubergines
1hod.
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Quinoakoekjes
1hod.
Detoxsapje met appel en peer
10min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1hod. 15min
Russische rode bietensalade
1hod. 10min
Tomaat en Chili jam
1hod. 15min