Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 teentjes knoflook
- 200 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
- 300 g rode bieten, gekookt
- 30 g citroensap, vers geperst
-
50
g tahin (sesampasta)
nebo 50 g geroosterde sesamzaad - 1 tl fijn zout
- 50 g extra vergine olijfolie
- 1 snuifje currypoeder
- 1 snuifje gemalen komijn
Presentatie
- 24 Belgische witloof blaadjes (ong. 2-3 stronken)
- 200 g rode bieten, gekookt en in dunne schijfjes gesneden
- 1 scheutje extra vergine olijfolie
- tl vers gemalen zwarte peper
- 1 el geroosterde sesamzaad
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 502 kJ / 120 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 7.35 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Falafel met rode bieten hummus
20min
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Brak ocen
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 godz. 10 min
Choronsaus
20min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Russische rode bietensalade
1h 10min
Smoothie bowl met frambozen en chiazaad
10 Min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Brak ocen
200-300 g ui glaceren
Brak ocen