Bloedige hersenspaghetti

Bloedige hersenspaghetti

2.5 2 rating
Příprava 30min.
Celkový 13hod. 30min.
8 porties

Suroviny

  • Parma ham in dunne plakjes (± 1 mm)
    300 g
    300 g ham, in dunne plakjes (± 1 mm)
  • Parmezaanse kaas in stukken
    200 g
  • mozzarella in stukken
    200 g
  • uien gehalveerd
    150 g
  • teentjes knoflook
    2
  • olijfolie
    30 g
  • baconblokje (± 5 mm)
    200 g
  • tomatenpuree
    20 g
  • gehakte tomaten, uit blik
    400 g
  • water
    500 g
  • paprikapoeder
    1 tl
  • zout
    1 tl
  • gemalen zwarte peper
    ½ tl
  • spaghettini dik
    350 g
  • eieren
    2

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portie

Sodík 1644.2 mg
Protein 31.1 g
Kalorie 2264.2 kJ / 541.2 kcal
Tuk 28.6 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 12.1 g
Sacharidy 38.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...