Gochujang zeevruchtenrisotto

Gochujang zeevruchtenrisotto

4.3 3 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 porties

Suroviny

  • Gochujang (Koreaans chilipasta)
    30 g
  • sesamolie
    20 g
  • Parmezaanse kaas
    40 g
  • olijfolie
    50 g
  • mascarpone
    150 g
  • shiitake, vers in plakjes (5 mm)
    150 g
  • water
    1350 g
  • zout
    1 tl
  • mossel, vers, schoongemaakt
    300 g
  • rauwe scampis, gepeld
    150 g
  • visfilets zonder vel, in stukken (3 x 3 cm)
    150 g
  • sjalot gehalveerd
    1
  • risottorijst (bv. Baldo, Carnaroli, Arborio)
    320 g
  • witte wijn
    50 g
  • groentebouillonpasta
    1 el
  • geroosterd sesamzaad (zwart)
    20 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Sodík 1603.2 mg
Protein 35.8 g
Kalorie 3409.6 kJ / 814.9 kcal
Tuk 39.1 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 12.8 g
Sacharidy 77 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...