Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Gochujang (Koreaans chilipasta)
- 20 g sesamolie
- 40 g Parmezaanse kaas
- 50 g olijfolie
- 150 g mascarpone
- 1350 g water
- 1 tl zout
- 300 g verse mosselen, schoongemaakt, in hun schelp
- 150 g rauwe scampis, gepeld
- 150 g visfilets, zonder vel, in stukken (3 x 3 cm)
- 150 g verse shiitakes, in plakjes (5 mm)
- 1 sjalot, gehalveerd
- 320 g risottorijst (bv. Baldo, Carnaroli, Arborio)
- 50 g witte wijn
- 1 el groentebouillonpasta
- 20 g geroosterd sesamzaad (zwart)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3409.6 kJ / 814.9 kcal
- Protein
- 35.8 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 39.1 g
- Nasycený tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 1603.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mediterrane visschotel
1 godz. 30 min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
Žádné hodnocení
Thaise nachos
Žádné hodnocení
Vichyssoise met pasta
35 min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Žádné hodnocení
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3 Std. 50 Min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Žádné hodnocení
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 godz. 45 min
Veenbessen-chocolade cakemix
Žádné hodnocení
Pêche Melba
Žádné hodnocení
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Trio van rijst, vis en groenten
35 min