
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Gochujang (Koreaans chilipasta)
- 20 g sesamolie
- 40 g Parmezaanse kaas
- 50 g olijfolie
- 150 g mascarpone
- 150 g shiitake, vers in plakjes (5 mm)
- 1350 g water
- 1 tl zout
- 300 g mossel, vers, schoongemaakt
- 150 g rauwe scampis, gepeld
- 150 g visfilets zonder vel, in stukken (3 x 3 cm)
- 1 sjalot gehalveerd
- 320 g risottorijst (bv. Baldo, Carnaroli, Arborio)
- 50 g witte wijn
- 1 el groentebouillonpasta
- 20 g geroosterd sesamzaad (zwart)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 814.9 kcal / 3409.6 kJ
- Protein
- 35.8 g
- Tuk
- 39.1 g
- Sacharidy
- 77 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Nasycený tuk
- 12.8 g
- Sodík
- 1603.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Žádné hodnocení
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Soep met zeeduivel en garnalen
1hod.
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1hod.
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Žádné hodnocení
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1hod. 5min
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35min