Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Gochujang (Koreaans chilipasta)
- 20 g sesamolie
- 40 g Parmezaanse kaas
- 50 g olijfolie
- 150 g mascarpone
- 150 g shiitake, vers, in plakjes (5 mm)
- 1350 g water
- 1 tl zout
- 300 g mossel, vers, schoongemaakt
- 150 g rauwe scampis, gepeld
- 150 g visfilets, zonder vel, in stukken (3 x 3 cm)
- 1 sjalot, gehalveerd
- 320 g risottorijst (bv. Baldo, Carnaroli, Arborio)
- 50 g witte wijn
- 1 el groentebouillonpasta
- 20 g geroosterd sesamzaad (zwart)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3409.6 kJ / 814.9 kcal
- Protein
- 35.8 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 39.1 g
- Nasycený tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 1603.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Žádné hodnocení
Zalm en venkel risotto
25 Min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10 Min
Gorgonzola spread
Žádné hodnocení
Beef Wellington
10 Std. 10 Min
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 min
Risotto bolognese
45 min
Gnocchi Tricolore
35 min
Romige snijbietsoep
35 min
Gazpacho
1h 15 min