Gochujang zeevruchtenrisotto
TM6 TM5 TM31

Gochujang zeevruchtenrisotto

4.3 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 30 g Gochujang (Koreaans chilipasta)
  • 20 g sesamolie
  • 40 g Parmezaanse kaas
  • 50 g olijfolie
  • 150 g mascarpone
  • 1350 g water
  • 1 tl zout
  • 300 g verse mosselen, schoongemaakt, in hun schelp
  • 150 g rauwe scampis, gepeld
  • 150 g visfilets, zonder vel, in stukken (3 x 3 cm)
  • 150 g verse shiitakes, in plakjes (5 mm)
  • 1 sjalot, gehalveerd
  • 320 g risottorijst (bv. Baldo, Carnaroli, Arborio)
  • 50 g witte wijn
  • 1 el groentebouillonpasta
  • 20 g geroosterd sesamzaad (zwart)

Nutriční hodnoty
na 1 portie
Kalorie
3409.6 kJ / 814.9 kcal
Protein
35.8 g
Sacharidy
77 g
Tuk
39.1 g
Nasycený tuk
12.8 g
Vláknina
2.4 g
Sodík
1603.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty