Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Gochujang (Koreaans chilipasta)
- 20 g sesamolie
- 40 g Parmezaanse kaas
- 50 g olijfolie
- 150 g mascarpone
- 1350 g water
- 1 tl zout
- 300 g verse mosselen, schoongemaakt, in hun schelp
- 150 g rauwe scampis, gepeld
- 150 g visfilets, zonder vel, in stukken (3 x 3 cm)
- 150 g verse shiitakes, in plakjes (5 mm)
- 1 sjalot, gehalveerd
- 320 g risottorijst (bv. Baldo, Carnaroli, Arborio)
- 50 g witte wijn
- 1 el groentebouillonpasta
- 20 g geroosterd sesamzaad (zwart)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3409.6 kJ / 814.9 kcal
- Protein
- 35.8 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 39.1 g
- Nasycený tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 1603.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zalm en venkel risotto
25min
Halloween voeten gehaktbrood
1h 30min
Bouillabaisse
Žádné hodnocení
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Žádné hodnocení
Bloemkoolrijst poke bowl
Žádné hodnocení
Zomerse pastasalade
30 Min
Mout milkshake
10min
Mediterrane visschotel
1h 30min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 Std.
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 Min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 Min