
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 jajka
- 2 żółtka
- 40 - 50 g cukru
- ½ łyżeczki ekstraktu z wanilii, naturalnego
- 1 szczypta soli
- 250 g mleka
- 150 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
250
g złotego rumu
nebo 250 g brandy - 2 szczypty gałki muszkatołowej, mielonej
- ¼ łyżeczki cynamonu, mielonego plus dodatkowa ilość do oprószenia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 105.2 kcal / 440 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 5.2 g
- Sacharidy
- 3.7 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Sodík
- 31.9 mg
Alternativní recepty
Bombardino
15min
Likier czekoladowo-pomarańczowy
20min
Pomarańczowy likier jajeczny
20min
Likier jajeczny
15min
Likier jajeczny z orzechami pekan
2hod. 20min
Likier morelowy
25min
Likier makowy
1hod. 20min
Likier marcepanowy
15min
Likier piernikowy
10min
Likier jabłkowo-cynamonowy
20min
Likier kokosowy
20min
Likier chałwowy
15min