
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g air
- 100 g terong potong kecil-kecil (2 cm)
- 120 g taoge segar
- 70 g kol potong strip
- 110 g pakchoy dipangkas ujungnya, dibelah dua melintang
- 2 sdm shoyu (kecap asin Jepang)
- 2 sdm mirin
- 2 sdm minyak wijen murni (cold pressed sesame oil)
- 1 sdt minyak wijen, dipanggang
- 1 sdm biji wijen panggang hitam dan putih, untuk hiasan
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 100 kcal / 418 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Abon Daging Asli (Authentic Meat Floss)
1hod. 50min
Bakso Goreng
1hod. 20min
Sambal Tumis Udang
30min
Tempe Almond
96hod.
Tempe Kedelai
72hod.
Penne Arrabbiata Udang
30min
Köttbullar (Swedish Meatballs)
Žádné hodnocení
Tempe Gembus
72hod.
Brokoli Saus Jamur
Žádné hodnocení
Gandum Bulgur
Žádné hodnocení
Kacang Canelini Lembut
Žádné hodnocení
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Žádné hodnocení