Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g cebola cortada em pedaços (descarte a raíz, pode deixar a casca)
- 2 dentes de alho
-
200
g cenoura cortada em pedaços
nebo 200 g pastinaca cortada em pedaços - 150 g bolbo de funcho cortado em quartos
- 15 g folhas de tomilho fresco
- 15 g salsa
- 65 g alho-francês
- 35 g aipo
- 2 folhas de louro
- 15 grãos de pimenta preta
- 1650 g água
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 80.4 kJ / 19.2 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Sacharidy
- 4.5 g
- Tuk
- 0.1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 22.8 mg
Alternativní recepty
Húmus de aproveitamento de legumes
10 Min
Sopa de cebola à francesa - TM6
1 Std.
Fondue de abóbora com camarão
Žádné hodnocení
Pão chalá vegan
2 Std. 30 Min
Salada de folhas com figo, queijo feta, amêndoas e redução de balsâmico
25 Min
Pasta de quark e rabanete
10 Min
Molho de legumes para macarrão
40 Min
Beringela assada com queijo de cabra - TM6
40 Min
Salada de brócolos, pimento e pinhão
10 Min
Fritata a vapor com ervilhas e salmão fumado
45 Min
Caldo de aproveitamento de legumes
55 Min
Caldo de legumes sem sal
35 Min