Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de leche
- 25 g de levadura prensada fresca
- 550 g de harina de fuerza
- 2 pellizcos de sal
- 4 huevos (uno batido, para pincelar)
- 130 g de azúcar
- 130 g de mantequilla a temperatura ambiente (blanda)
- 1 cucharadita de piel de limón rallada
- 30 g de licor de anís
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 4057 kJ / 969 kcal
- Protein
- 25.2 g
- Sacharidy
- 138.8 g
- Tuk
- 33.7 g
- Nasycený tuk
- 18.6 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 153.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Goxua (País Vasco)
1h 35min
Rollo suizo relleno de melocotón
1h 30min
Bizcocho de leche condensada y naranja con semillas de amapola
1 godz.
Pan de molde con frutas deshidratadas
2 godz. 30 min
Bizcocho de peras
1 godz.
Caramelos de casadielles
25min
Trenza de leche
2 godz. 30 min
Glorias
1h 30min
Rollo de bonito
1h 10min
Empanadillas de embutidos
2 godz.
Bizcocho de leche condensada
1 godz.
Sobaos
30 min