Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 gramů vody
- 500 gramů staršího pečiva, nakrájeného na kousky (4-5 cm)
- 100 gramů olivového oleje
- 8 stroužků česneku
- 120 gramů slaniny, na kostičky
- 100 gramů mleté papriky
- 200 gramů choriza, na plátky (5 mm)
- 1 polévková lžíce papriky, pálivé
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1114 kJ / 266 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 21.4 g
- Tuk
- 15.9 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 727.5 mg
Alternativní recepty
Jehněčí kotlety sous-vide s hráškovo-bramborovým pyré
3h 15min
Zázvorová marináda s chilli a sójovou omáčkou
Žádné hodnocení
Piknikový plněný chléb
Žádné hodnocení
Grilovaný hovězí Reuben sendvič
2h 20 min
Rajčatovo-sýrové fondue s klobásou
Žádné hodnocení
Mandlové cihličky s olivami
Žádné hodnocení
Terina s kachními játry a portským vínem
Žádné hodnocení
Cannelloni s artyčokovou náplní a rajčatovou omáčkou
1sa 35 dk
Jehněčí s cizrnou
1h 5min
Višňové cookies s kokosem
35min
Ratatouille
40 min
Grilovaná limetková kuřecí prsa s květákovou rýží
1 Std. 10 Min