Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Red Velvet
- 20 g de cocoa en polvo
- 1 cda de colorante en gel, rojo
- 80 g de leche entera
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 1 cdita de vinagre
- 120 g de azúcar refinada
- 60 g de manteca vegetal, de buena calidad
- 1 huevo grande
- 145 g de harina de trigo
- 1 cdita de bicarbonato de sodio
- ½ cdita de sal fina
Betún de queso crema
- 120 g de mantequilla sin sal, en cubos, a temperatura ambiente
- 240 g de queso crema, en cubos, a temperatura ambiente
- 240 g de azúcar glass
Gel de frambuesa
- 540 g de frambuesas congeladas
- 120 g de azúcar refinada
- 2 cditas de agar-agar
Montaje
- 200 g de frambuesas frescas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1533 kJ / 365 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 323 mg
Alternativní recepty
El mejor pastel de chocolate
1 Std.
Pastel de tres leches
2h
Betún de vainilla
5 Min
Red Velvet
1 Std. 20 Min
Cobertura de chocolate blanco y queso
20min
Bachour: Cheesecake con crema de limón y sorbete de fresa
2h
Bachour: Tartas de frambuesa con chocolate
2u. 30min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Cake pops
2 Std. 15 Min
Brownie con ganache glucosado
3 Std.
Glaseado de chocolate (mirror cake)
15 Min
Pastel de chocolate con avellanas
2 Std. 40 Min