Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Red Velvet
- 20 g de cocoa en polvo
- 1 cda de colorante en gel, rojo
- 80 g de leche entera
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 1 cdita de vinagre
- 120 g de azúcar refinada
- 60 g de manteca vegetal, de buena calidad
- 1 huevo grande
- 145 g de harina de trigo
- 1 cdita de bicarbonato de sodio
- ½ cdita de sal fina
Betún de queso crema
- 120 g de mantequilla sin sal, en cubos, a temperatura ambiente
- 240 g de queso crema, en cubos, a temperatura ambiente
- 240 g de azúcar glass
Gel de frambuesa
- 540 g de frambuesas congeladas
- 120 g de azúcar refinada
- 2 cditas de agar-agar
Montaje
- 200 g de frambuesas frescas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1533 kJ / 365 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 323 mg
Alternativní recepty
El mejor pastel de chocolate
1j
Macarrones con merengue suizo
1h 10 min
Malteada de crema de avellanas
10 min
Cuernitos árabes de cocoa
3sa
Tortugas de tres chocolates
1j
Corona de chocolates
1j 30 menit
Pastel double fudge
3sa
Conchas de nuez
3h 15min
Pastel de tres leches
3sa
Pastel de vainilla con betún de chocolate
1j 30 menit
Festejo de zanahoria
2h 55 min
Roles de canela con glaseado
2j 30 menit