Kompatibilní verze
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 diş sarımsak
- 2 - 3 tk tuz
- 3 yk zeytinyağı
- 8 dilim dana bonfile (her biri 100 g)
- 500 g su
- 700 g patates, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 180 g kuşkonmaz, gerekiyorsa saplarının odunsu kısımları kesilmiş
- 4 tk bal
- 2 yk hardal
- 2 tk soya sosu
- 2 - 3 tutam toz karabiber
- 5 - 10 g frenk soğanı, ince kıyılmış
- 15 - 25 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2369 kJ / 566 kcal
- Protein
- 45.5 g
- Sacharidy
- 33.5 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Somon Tartar
10 λεπτ.
Pastırmalı Patates Salatası
45min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 5min
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1ωρ. 30 λεπτ.
Fransız Fasulyeli Jambonlu Makarna
35min
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45min
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1 Std. 25 Min
Brokoli Kuskuslu ve Portakallı Somon
45min
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
10 λεπτ.
Kabak Lazanya
45min
Mantarlı Risotto
40 Min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35min