Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g azeite
- 300 g legumes (por exemplo, aipo, cenoura, alho-francês), cortados em pedaços (ver dica)
- 1 dente de alho
- 100 g cebola cortada em oitavos
- 50 g concentrado de tomate
- 4 pés de mistura de ervas aromáticas frescas (por exemplo, salva, alecrim), só as folhas (ver dica)
- 100 g sal grosso
- 30 g vinho tinto
- 1 folha de louro
- 300 g carne de vaca picada
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Protein
- 65 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 13.6 g
- Sodík
- 1982 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ponche do terror
Žádné hodnocení
Empada de cabrito da Sara Lajas
13 Std. 20 Min
Gengibre (Modo descascar)
5 Min
Caldo de galinha
45 min
Amêndoa (Modo descascar)
5 Min
Caldo de carne
40 min
Batata gratinada - TM6
1h 10 min
Alho em conserva
15 Min
Ganso de vitela em slow cooking com cogumelos
5h 20min
Caldo de galinha - TM5
1 Std. 5 Min
Ossobuco
5h 15 min
Pão-de-ló de Freitas
45 min