Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g azeite
- 300 g legumes (por exemplo, aipo, cenoura, alho-francês), cortados em pedaços (ver dica)
- 1 dente de alho
- 100 g cebola cortada em oitavos
- 50 g concentrado de tomate
- 4 pés de mistura de ervas aromáticas frescas (por exemplo, salva, alecrim), só as folhas (ver dica)
- 100 g sal grosso
- 30 g vinho tinto
- 1 folha de louro
- 300 g carne de vaca picada
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Protein
- 65 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 13.6 g
- Sodík
- 1982 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldo de legumes sem sal
35 min
Parfait de noz e ovos-moles da Ana Isabel Ferreira
5h
Ovos verdes de codorniz
1h 10 min
Queijo ricota
8 Std. 20 Min
Caldo de carne
45 min
Caldo de legumes
45 min
Curd de clementina
30 min
Caldo de carne
40 min
Bolo de pera com limão cristalizado e calda de limão - TM6
3 Std.
Sopa de vegetais com peru
40 min
Iogurte de baunilha com eritritol
14 Std.
Doce de abacaxi
45 min