Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- ½ spicchio di aglio
- 50 g di cipolla a metà
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di passata di pomodoro
- 50 g di acqua
- 2 ½ cucchiaino di sale
- 3 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 250 g di melanzane a pezzi (1-1,5 cm)
- 350 g di zucchine a fettine (3-5 mm)
- 30 g di farina tipo 00
- 300 g di latte intero
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 4 uova
- 6 fette di pane integrale in cassetta, senza crosta
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1332.7 kJ / 318.5 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Sacharidy
- 20.7 g
- Tuk
- 21.1 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 1082.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche di spinaci e speck
2 Std.
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1 Std.
Torta salata patate dolci e peperoni
2 Std. 10 Min
Spirali di frittata arlecchino
2 Std. 30 Min
Crostata salata tricolore
1 Std. 30 Min
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1 Std. 30 Min
Crostata salata di spinaci
1 Std.
Crostata salata multicolore
1 Std.
Torta salata asparagi e provola
1 Std. 30 Min
Crostata salata alle mandorle con zucchine
1 Std. 30 Min
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1 Std.
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2 Std. 15 Min