Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 - 3 spicchi di aglio
- 1 - 2 filetti di acciuga sott'olio (volitelně)
- 250 g di cimette di broccoli, a pezzi
- 375 g di acqua
- 4 di filetti di trota con la pelle (150 g ciascuno)
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 30 g di panna acida
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1414 kJ / 337 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 834 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluzzo alla pizzaiola
30 min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40 Min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Filetto di nasello con contorno di finocchi e arance
30 min
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
1h 5min
Salmone al vapore con piselli e riso
1h
Filetti di nasello con carote arancioni e viola al timo
45 min
Filetto di trota con purea di broccoli
50min
Trota estiva
50min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 min
Trota salmonata al pesto di olive
35min