Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 - 3 spicchi di aglio
- 1 - 2 filetti di acciuga sott'olio (volitelně)
- 250 g di cimette di broccoli, a pezzi
- 375 g di acqua
- 4 di filetti di trota con la pelle (150 g ciascuno)
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 30 g di panna acida
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1414 kJ / 337 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 834 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Filetto di trota con purea di broccoli
50 min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30min
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
1 Std. 5 Min
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
1 Std. 5 Min
Trota alla piemontese
1h
Trota salmonata al pesto di olive
35min
Filetti di nasello con carote arancioni e viola al timo
45min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45min
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50 min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40min