Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 - 3 spicchi di aglio
- 1 - 2 filetti di acciuga sott'olio (volitelně)
- 250 g di cimette di broccoli, a pezzi
- 375 g di acqua
- 4 di filetti di trota con la pelle (150 g ciascuno)
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 30 g di panna acida
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1414 kJ / 337 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 834 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone al cartoccio
35min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
35min
Salmone con cavolo cappuccio saporito e contorno di patate
45 min
Filetto di trota con purea di broccoli
50min
Branzino al cartoccio
1 godz. 10 min
Seppie in salsa di verdure con riso
1 godz.
Trota alla piemontese
1 godz.
Trota salmonata al pesto di olive
35min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 min
Rombo pomodoro e nocciole
1 godz.
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 min