Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di nocciole
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di scalogno, a metà
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
-
250
g di funghi freschi (es. finferli, porcini, funghi ostrica...), a pezzi (2-3 cm)
nebo 250 g di funghi champignon, a pezzi (2-3 cm) - 60 g di vino bianco
- 250 g di grano saraceno, sciacquato
- 400 g di acqua
-
1 ½
cucchiaino di dado per brodo vegetale
nebo 1 ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l), sbriciolato - ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 20 g di burro
- 50 g di Gorgonzola dolce, a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1813.3 kJ / 433.4 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Sacharidy
- 53.7 g
- Tuk
- 19.6 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 8.7 g
- Sodík
- 448.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cottura del miglio
45 min
Grano saraceno, pomodori secchi e tonno
25 min.
Insalata di grano saraceno con peperoni e Feta
50 min.
Quinoa e lenticchie con zucchine e uvetta
1u. 5min
Miglio alla curcuma e mazzancolle (Modalità Cuoci riso)
30 Min
Insalata di quinoa con melagrana e zucca
1h
Riso basmati integrale con sgombro, pomodorini secchi e pistacchi
45 min
Quinoa germogliata con verdure raw
51h 25min
Miglio con ceci e verdure al curry
1h
Zuppa di spinaci e grano saraceno
40 Min
Grano saraceno con pomodorini e basilico
30 Min
Insalata di miglio e tonno
55 Min