Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Shortcrust pastry
- 220 g plain flour
- 170 g unsalted butter, chilled, diced
- 1 pinch fine sea salt
- 1 egg yolk
- 30 g water, chilled
Tart filling
- 1 lemon, thin peelings of skin from half and juice of whole lemon
- 50 g granulated sugar
- 450 g cooking apples, peeled, quartered, cores removed
- 400 g dessert apples, peeled, quartered, cores removed
- 50 - 60 g golden syrup
-
60
g crabapple jelly
nebo 60 g redcurrant jelly - 1 lemon, freshly squeezed juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1257 kJ / 301 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 38.6 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 Std. 30 Min
Crab Tart
2hod. 30min
Tarte Tatin
1h
Frangipane Cake
1 Std. 45 Min
Panna Cotta
6h 15 min.
Fruit Tart with Camomile Custard
2 Std.
Lemon Tart
4 Std. 30 Min
Apricot Danish Pastries
40min
Pear Frangipane
1h 30min
Crème Pâtissière
15min
Tiramisu Cheesecake - Cheesecake al tiramisu
11 godz. 30 min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 Min