Zařízení & příslušenství
Chocolate Orange Mousse
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 20min.
6 portions
Suroviny
-
dark chocolate minimum 60% cocoa solids, callets or pieces200 g
-
double cream200 g
-
orange liqueur (e.g. Cointreau or Grand Marnier)1 Tbsp
-
large eggs separated4
-
sugar50 g
-
orange thin peelings, for serving1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
7.8 g
Kalorie
1840 kJ /
440 kcal
Tuk
34.8 g
Sacharidy
23.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chocolate
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Orange Liqueur Zabaglione
15min.
Béarnaise Sauce
20min.
Hollandaise Sauce
15min.
Béarnaise Sauce
15min.
Chocolate Mousse
3hod. 20min.
Hollandaise Sauce
15min.
Peppercorn Sauce
30min.
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20min.
Béarnaise sauce
15min.
Roasted Red Pepper Shots
30min.
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2hod. 10min.
Red Pepper Houmous
5min.