Zařízení & příslušenství
Chocolate Orange Mousse
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 20min.
6 portions
Suroviny
-
dark chocolate minimum 60% cocoa solids, callets or pieces200 g
-
double cream200 g
-
orange liqueur (e.g. Cointreau or Grand Marnier)1 Tbsp
-
large eggs separated4
-
sugar50 g
-
orange thin peelings, for serving1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
7.8 g
Kalorie
1840 kJ /
440 kcal
Tuk
34.8 g
Sacharidy
23.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chocolate
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Lemon Tart
4hod. 30min.
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6hod. 45min.
Deconstructed Lemon Tarts
30min.
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1hod. 10min.
Rhubarb Fool
1hod. 10min.
Chocolate Meringue Stack
7hod. 30min.
Lemon Posset
2hod. 40min.
Coffee Semifreddo
6hod. 30min.
Peach Melba
35min.
Profiteroles
2hod. 15min.
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4hod. 10min.
Chocolate Fondants
40min.