Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g dark chocolate, minimum 60% cocoa solids, callets or pieces
- 200 g double cream
- 1 Tbsp orange liqueur (e.g. Cointreau or Grand Marnier)
- 4 large eggs, separated
- 50 g sugar
- 1 orange, thin peelings, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1840 kJ / 440 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 23.9 g
- Tuk
- 34.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lemon Posset
2h 40 min
Pear Frangipane
1 Std. 30 Min
Piped Raspberry Mousse
1 Std.
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
3h
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 Min
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25 min
Panna Cotta
6h 15min
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Lemon Tiramisu
6 godz. 25 min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1 Std. 15 Min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min