![Beef stock paste Beef stock paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/09e7e0ba-2073-443f-816c-1996b3d5db25/Derivates/045148e1-91d3-482d-908e-45937f49771f.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g extra virgin olive oil
- 300 g vegetables (e.g. celery, carrots, leek), cut into pieces (see Tips)
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 50 g tomato paste
- 4 sprigs mixed fresh herbs, of choice, leaves only (see Tips)
- 100 g rock salt
- 30 g red wine
- 1 dried bay leaf
- 300 g beef mince
- Nutriční hodnoty
- na 600 g
- Kalorie
- 6169.9 kJ / 1474.6 kcal
- Protein
- 65.5 g
- Sacharidy
- 68.5 g
- Tuk
- 102.9 g
- Nasycený tuk
- 29.8 g
- Vláknina
- 22.3 g
- Sodík
- 39207.6 mg
Alternativní recepty
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Sous-vide fish with lemon and herbs
1 Std. 15 Min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Chilli with rice
50 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min
Tandoori chicken pizza
1 Std. 30 Min
French onion dip
45 Min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 Min
Mashed potatoes for two
30 Min
Thermomumma white sandwich bread loaf
2h 35min
Tomato passata
1h 40min