
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g extra virgin olive oil
- 300 g vegetables (e.g. celery, carrots, leek), cut into pieces (see Tips)
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion cut into quarters
- 50 g tomato paste
- 4 sprigs mixed fresh herbs of choice, leaves only (see Tips)
- 100 g rock salt
- 30 g red wine
- 1 dried bay leaf
- 300 g beef mince
- Nutriční hodnoty
- na 600 g
- Kalorie
- 1474.6 kcal / 6169.9 kJ
- Protein
- 65.5 g
- Tuk
- 102.9 g
- Sacharidy
- 68.5 g
- Vláknina
- 22.3 g
- Nasycený tuk
- 29.8 g
- Sodík
- 39207.6 mg
Alternativní recepty
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, TM6)
1hod. 10min
Ossobuco with orange and fennel salad
2hod. 45min
Salt-free chicken stock paste
45min
Braised Lamb Shanks
3hod. 35min
Celery salt
20min
Tomato relish
2hod. 10min
Chicken stock paste
45min
Meat stock paste
45min
Cooked mayonnaise
5min
Poached eggs using blade cover
30min
Poached eggs with blade cover
30min
Tomato passata
1hod. 40min