Zařízení & příslušenství
Beef stock paste
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
600 g
Suroviny
-
extra virgin olive oil40 g
-
vegetables (e.g. celery, carrots, leek), cut into pieces (see Tips)300 g
-
garlic clove1
-
brown onion cut into quarters100 g
-
tomato paste50 g
-
mixed fresh herbs of choice, leaves only (see Tips)4 sprigs
-
rock salt100 g
-
red wine30 g
-
dried bay leaf1
-
beef mince300 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 600 g
Sodík
39207.6 mg
Protein
65.5 g
Kalorie
6169.9 kJ /
1474.6 kcal
Tuk
102.9 g
Vláknina
22.3 g
Nasycený tuk
29.8 g
Sacharidy
68.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Beef, ale and dumpling stew
2hod. 55min.
Browned lamb mince
20min.
Browned beef mince
20min.
Browned pork mince
20min.
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2hod. 10min.
No waste vegetable stock concentrate
25min.
The Ultimate Guinness Pot Roast
3hod. 25min.
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min.
Chicken stock paste
45min.
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1hod. 15min.
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min.
Fruity dream
10min.