Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g extra virgin olive oil
- 300 g vegetables (e.g. celery, carrots, leek), cut into pieces (see Tips)
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 50 g tomato paste
- 4 sprigs mixed fresh herbs, of choice, leaves only (see Tips)
- 100 g rock salt
- 30 g red wine
- 1 dried bay leaf
- 300 g beef mince
- Nutriční hodnoty
- na 600 g
- Kalorie
- 6169.9 kJ / 1474.6 kcal
- Protein
- 65.5 g
- Sacharidy
- 68.5 g
- Tuk
- 102.9 g
- Nasycený tuk
- 29.8 g
- Vláknina
- 22.3 g
- Sodík
- 39207.6 mg
Alternativní recepty
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6 godz.
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Chicken stock paste
45 min
Meat stock paste
45 min
Curried sausages
40 min
All-Purpose Meat Rub
5min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49hod. 5min
Celery salt
20 min
Swedish meatballs and mash
50min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min
Tomato passata
1h 40min
French onion dip
45 min