Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g extra virgin olive oil
- 300 g vegetables (e.g. celery, carrots, leek), cut into pieces (see Tips)
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 50 g tomato paste
- 4 sprigs mixed fresh herbs, of choice, leaves only (see Tips)
- 100 g rock salt
- 30 g red wine
- 1 dried bay leaf
- 300 g beef mince
- Nutriční hodnoty
- na 600 g
- Kalorie
- 6169.9 kJ / 1474.6 kcal
- Protein
- 65.5 g
- Sacharidy
- 68.5 g
- Tuk
- 102.9 g
- Nasycený tuk
- 29.8 g
- Vláknina
- 22.3 g
- Sodík
- 39207.6 mg
Alternativní recepty
Apricot Chicken
35 min
Meat stock paste
45 min
Swedish meatballs and mash
50 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4 Std. 25 Min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Chicken stock paste
45 min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 Std. 45 Min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min
Tomato passata
1u. 40min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.