
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bumbu Bali
- 200 g bumbu kuning suhu ruang
- 20 g cabai rawit merah segar
- 25 g kencur
- 1 sdt ketumbar bubuk
- 1 sdt lada putih bubuk
- 10 g kemiri disangrai
- 15 g gula aren
- 1 sdt terasi
- 100 g air
- 1 ½ sdt garam
- 75 g minyak sayur
- 1 daun salam segar
Sous-vide Bebek
- 250 g dada bebek, dengan kulit, tanpa tulang
- 1 sdt garam
- 1 sdt lada putih bubuk
- 1500 g air
- 30 g sari lemon (lihat tips)
- 2 sdm minyak sayur
Saus Bumbu Bali
- 200 g santan
- 15 g air
- ½ sdt garam
- 30 g bawang goreng untuk menghias
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 883 kcal / 3695 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 71 g
- Sacharidy
- 39 g
- Vláknina
- 6 g
- Nasycený tuk
- 34 g
- Sodík
- 4233 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
30min
20min
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
2hod. 45min
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
2hod.
Žádné hodnocení
1hod. 15min