Zařízení & příslušenství
海產粥
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 人份
Suroviny
-
油10 克
-
薑 切絲15 克
-
海鮮高湯800 克
-
新鮮香菇 切片60 克
-
紅蘿蔔 去皮,切丁(約1公分)60 克
-
鹽¼ - ½ 茶匙
-
蟹 吐沙200 克
-
透抽 切圈100 克
-
冷凍蟹腳 (volitelně) 退冰100 克
-
草蝦 去鬚腳和腸泥150 克
-
白米飯300 克
-
芹菜 切末15 克
-
油蔥酥 (volitelně)1 大匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1740.5 mg
Protein
46 g
Kalorie
2565.5 kJ /
613.8 kcal
Tuk
9.9 g
Vláknina
4.5 g
Nasycený tuk
358.7 g
Sacharidy
85.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
超市系列-海鮮
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan