
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ - 1 rauður chili fræhreinsaður eftir smekk
- 3 cm engiferrót skræld
- 1 hvítlauksrif
- 1 vorlaukur snyrtur og skorinn í tvennt
- 2 stönglar ferskt kóríander stilkar og laufblöð
- 1 msk sítrónusafi eða lime safi
- 2 tsk hunang
- 1 msk sojasósa
- 1 msk ólífuolía
- ¼ tsk Sichuanpipar
- ½ tsk kínversk kryddblanda (5-spice powder)
- 60 g kasjúhnetur
- 1 hnífsoddur sjávarsalt
- 500 g vatn
- 4 ferskir laxabitar (u.þ.b. 500-600 g samtals) (sjá ráð)
- 150 g kúrbítur skorið í kylfur (1 x 7 cm)
- 1 knippi brokkolíni (u.þ.b. 150 g), snyrt og skorið í tvennt
- 150 g pak choi skorið í þrennt
- Nutriční hodnoty
- na 1 skammtur
- Kalorie
- 458.2 kcal / 1924.5 kJ
- Protein
- 42.2 g
- Tuk
- 28.4 g
- Sacharidy
- 7.5 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Sodík
- 479.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mangó- og laxaskál
Žádné hodnocení
Laxa- og kínóabuff
Žádné hodnocení
Risoni pasta með laxi og spínati
Žádné hodnocení
Innbakaður lax
Žádné hodnocení
Lax og kúskús á suðrænan máta
Žádné hodnocení
Laxaborgarar með kúrbítsfrönskum
Žádné hodnocení
Laxakökur með salati
Žádné hodnocení
Laxa- og fennel risotto
Žádné hodnocení
Balsamic lax og kúrbítsnúðlur
Žádné hodnocení
Laxatartar með avocado og eggi
Žádné hodnocení
Parmesan fiskur með sætkartöflumús
45min
Hvítlauks- og chilirækjur
35min