
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g ferskt spínat (baby spinach)
- 100 g kirsuberjatómatar skornir í tvennt (má sleppa)
- 1 hvítlauksrif
- 1 laukur skorinn í tvennt (u.þ.b. 120 g)
- 2 tsk paprikukrydd
- 20 g ólífuolía
- 600 g vatn
- 1 msk grænmetiskraftur (sjá ráð)
- 3 laxabitar, roðlausir (u.þ.b. 150 g hver)
- ¼ tsk salt
- 2 hnífsoddur svartur pipar
- 170 g risoni pasta
- 200 g rjómi
- 2 tsk maízenamjöl
- 1 msk sítrónusafi
- 2 stönglar fersk basilíka aðeins laufin
- 1 sítróna í bátum, til skrauts (má sleppa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 skammtur
- Kalorie
- 633.5 kcal / 2661 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 39.2 g
- Sacharidy
- 34.6 g
- Vláknina
- 6 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Sodík
- 577.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mangó- og laxaskál
Žádné hodnocení
Laxa- og kínóabuff
Žádné hodnocení
Lax með engifersósu og krydduðum kasjúhnetum
30min
Innbakaður lax
Žádné hodnocení
Lax og kúskús á suðrænan máta
Žádné hodnocení
Laxaborgarar með kúrbítsfrönskum
Žádné hodnocení
Laxakökur með salati
Žádné hodnocení
Laxa- og fennel risotto
Žádné hodnocení
Balsamic lax og kúrbítsnúðlur
Žádné hodnocení
Laxatartar með avocado og eggi
Žádné hodnocení
Parmesan fiskur með sætkartöflumús
45min
Hvítlauks- og chilirækjur
35min