
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g parmesan ostur í bitum (3 cm)
- ½ sítróna aðeins börkurinn
- 50 g skallotlaukur
- 1 hvítlauksrif
- 150 g fennelrót skorin í bita
- 20 g ólífuolía
- 320 g risotto grjón (Arborio)
- 100 g hvítvín
- 700 g vatn
- 1 msk grænmetiskraftur (sjá ráð)
- 1 tsk svartur pipar
- 3 laxabitar, roðlausir (u.þ.b. 150 g hver), skorið í bita (u.þ.b. 3 cm)
- 20 g ósaltað smjör í bitum
- 1 stöngull fennel lauf til að skreyta
- Nutriční hodnoty
- na 1 skammtur
- Kalorie
- 652 kcal / 2738.3 kJ
- Protein
- 33.7 g
- Tuk
- 27.6 g
- Sacharidy
- 65.6 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Nasycený tuk
- 9.7 g
- Sodík
- 424.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mangó- og laxaskál
Žádné hodnocení
Laxa- og kínóabuff
Žádné hodnocení
Lax með engifersósu og krydduðum kasjúhnetum
30min
Risoni pasta með laxi og spínati
Žádné hodnocení
Innbakaður lax
Žádné hodnocení
Lax og kúskús á suðrænan máta
Žádné hodnocení
Laxaborgarar með kúrbítsfrönskum
Žádné hodnocení
Laxakökur með salati
Žádné hodnocení
Balsamic lax og kúrbítsnúðlur
Žádné hodnocení
Laxatartar með avocado og eggi
Žádné hodnocení
Parmesan fiskur með sætkartöflumús
45min
Hvítlauks- og chilirækjur
35min