
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 stönglar graslaukur
- 2 stönglar steinseljulauf, fersk
- 2 stönglar ferskt dill aðeins laufin
- 30 g laukur
- 1 hvítlauksrif
- 20 g saltað smjör
- 50 g rjómi
- 250 g rjómaostur mjúkur
- 1 hnífsoddur salt
- 2 hnífsoddur svartur pipar
- 20 g sítrónusafi
- 1 msk kapers síið vökvann frá (má sleppa)
- 2 laxabitar, roðlausir (u.þ.b. 150 g hvor), í bitum (u.þ.b. 5 cm)
- 150 g reyktur lax skorinn í bita (u.þ.b. 3 cm)
- 2 blað smjördeig
- 1 eggjarauða létt pískuð, til að pensla
- Nutriční hodnoty
- na 1 skammtur
- Kalorie
- 804.5 kcal / 3378.8 kJ
- Protein
- 36.1 g
- Tuk
- 60.3 g
- Sacharidy
- 29.5 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 32.5 g
- Sodík
- 937.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mangó- og laxaskál
Žádné hodnocení
Laxa- og kínóabuff
Žádné hodnocení
Lax með engifersósu og krydduðum kasjúhnetum
30min
Risoni pasta með laxi og spínati
Žádné hodnocení
Lax og kúskús á suðrænan máta
Žádné hodnocení
Laxaborgarar með kúrbítsfrönskum
Žádné hodnocení
Laxakökur með salati
Žádné hodnocení
Laxa- og fennel risotto
Žádné hodnocení
Balsamic lax og kúrbítsnúðlur
Žádné hodnocení
Laxatartar með avocado og eggi
Žádné hodnocení
Parmesan fiskur með sætkartöflumús
45min
Hvítlauks- og chilirækjur
35min