Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g pimento vermelho inteiro
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 100 g maçã reineta s/ casca e s/ caroços
- 1 malagueta vermelha
- 60 g aipo cortado em pedaços
- 5 g hortelã, só as folhas
- 5 g tomilho, fresco
- 5 g salsa
- 300 g água
- 150 g vinagre de vinho tinto
- 80 g açúcar amarelo
- 2 c. chá de sal
- 1 c. chá de coentros em pó
- ½ c. chá de pimenta
- ½ c. chá de cravinho em pó
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 396.9 kJ / 94.9 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 20.6 g
- Tuk
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 534.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldo verde
40min
Curgete e batata no forno com molho de tomate e parmesão - TM5
Žádné hodnocení
Salada de beterraba e cenoura à brasileira - TM5
Žádné hodnocení
Menu: Salada de batata, feijão-verde e ervilhas com bacalhau e Clafoutis de frutos vermelhos
45 min
Geleia de tâmaras com vinho do Porto
Žádné hodnocení
Perna de borrego assada com batatas e molho de hortelã
3j
Pezinhos de porco de coentrada
1h 30min
Minestrone
2h 50min
Tapas de patê de beringela
Žádné hodnocení
Canja de pombo
Žádné hodnocení
Bolachas panda
1h 5min
Castanhas glaceadas (marrons glacés)
72h