Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g carne de vitela p/ guisar
- 80 g vinho tinto
- 20 g aguardente
- 1 folha de louro
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 100 g tomate em pedaços
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 1 pitada de pimenta
- 900 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 350 g massa tipo meada
- Salsa picada q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1628.6 kJ / 389.3 kcal
- Protein
- 25.2 g
- Sacharidy
- 45.5 g
- Tuk
- 8.1 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 743.1 mg
Alternativní recepty
Frango guisado com cogumelos
30 min
Massa guisada com carne
45 Min
Jardineira de carne
1 godz. 5 min
Arroz de vitela com legumes
50 menit
Carne estufada com puré de batata e cenoura
50 menit
Coelho estufado com esparguete
9h
Vitela à americana
1j 20 menit
Arroz de pato com cogumelos e bacon
1j 30 menit
Coelho à diplomata
50 menit
Arroz de cabidela
50 menit
Coelho à caramela
13 godz.
Arroz de pato
1 godz. 5 min