Vitela guisada com massa

Vitela guisada com massa

4.6 52 rating
Příprava 10min.
Celkový 9hod. 20min.
6 doses

Suroviny

  • carne de vitela p/ guisar
    500 g
  • vinho tinto
    80 g
  • aguardente
    20 g
  • folha de louro
    1
  • cebola cortada em pedaços
    200 g
  • dentes de alho
    2
  • azeite
    30 g
  • tomate em pedaços
    100 g
  • caldo de carne caseiro
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de carne
  • pimenta
    1 pitada de
  • água
    900 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • massa tipo meada
    350 g
  • Salsa picada q.b. p/ guarnecer

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 743.1 mg
Protein 25.2 g
Kalorie 1628.6 kJ / 389.3 kcal
Tuk 8.1 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 1.6 g
Sacharidy 45.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...