Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biscuit Base Dough
- 200 g blanched almonds
- 1 medium egg
- 40 g cornflour
- 30 g vegan margarine
- 60 g caster sugar
- ½ tsp gluten-free baking powder
- 2 pinches fine sea salt
Vegan Caramel
- 250 g caster sugar
- 280 - 310 g coconut cream, to taste
- 1030 g water
- 1 tsp lemon juice
- 50 g vegan margarine, cold and in one piece
- 1 Tbsp vinegar
Vanilla Cream
- 50 g water
- 170 g caster sugar
- 5 g vanilla sugar, homemade
- 150 g aquafaba (tinned chickpea liquid)
- 2 - 3 drops lemon juice
Chocolate Sauce
- 200 g vegan dark chocolate, small pieces or callets
- 30 g coconut oil
- 40 g tinned coconut milk
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 2146 kJ / 512.9 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 57.6 g
- Tuk
- 30.2 g
- Nasycený tuk
- 13.8 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 110.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
S'mores Strawberry Dessert Pizza
1h 30min
Vegan Coconut Yoghurt
12 Std. 15 Min
Yogurt with Spiralized Fruit
10 Min
Frozen Champagne Jellies
Žádné hodnocení
Virgin Passion Fruit Mojito
10 Min
Buckwheat Lasagne
1h 40min
Sushi Rice
55min
Sicilian Iced Coffee
4h 10min
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3u. 15min
Tiered Mermaid Tail Cake
Žádné hodnocení
Gluten-free Sponge Cake
1h 10min
Gluten-free Gingerbread Biscuits
1h 30min