
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biscuit Base Dough
- 200 g blanched almonds
- 1 medium egg
- 40 g cornflour
- 30 g vegan margarine
- 60 g caster sugar
- ½ tsp gluten-free baking powder
- 2 pinches fine sea salt
Vegan Caramel
- 250 g caster sugar
- 280 - 310 g coconut cream to taste
- 1030 g water
- 1 tsp lemon juice
- 50 g vegan margarine cold and in one piece
- 1 Tbsp vinegar
Vanilla Cream
- 50 g water
- 170 g caster sugar
- 5 g vanilla sugar, homemade
- 150 g aquafaba (tinned chickpea liquid)
- 2 - 3 drops lemon juice
Chocolate Sauce
- 200 g vegan dark chocolate small pieces or callets
- 30 g coconut oil
- 40 g tinned coconut milk
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 512.9 kcal / 2146 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 30.2 g
- Sacharidy
- 57.6 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Nasycený tuk
- 13.8 g
- Sodík
- 110.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegan Aquafaba Butter
2hod. 25min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce (TM5)
40min
Fluffy Free-from Pancakes or Waffles
30min
Gluten-free Bruschetta
3hod.
Vegan Pavlova
2hod. 45min
Vegan Aquafaba Butter
2hod. 25min
Oat Milk
1hod. 10min
Lollipops
40min
Mixed Fruit Compôte with Goat's Cheese and Granola on Toast
50min
Hot Chocolate Bombs
1hod.
Caramel Popcorn
40min
Porridge with Pear Compote
25min