Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biscuit Base Dough
- 200 g blanched almonds
- 1 medium egg
- 40 g cornflour
- 30 g vegan margarine
- 60 g caster sugar
- ½ tsp gluten-free baking powder
- 2 pinches fine sea salt
Vegan Caramel
- 250 g caster sugar
- 280 - 310 g coconut cream, to taste
- 1030 g water
- 1 tsp lemon juice
- 50 g vegan margarine, cold and in one piece
- 1 Tbsp vinegar
Vanilla Cream
- 50 g water
- 170 g caster sugar
- 5 g vanilla sugar, homemade
- 150 g aquafaba (tinned chickpea liquid)
- 2 - 3 drops lemon juice
Chocolate Sauce
- 200 g vegan dark chocolate, small pieces or callets
- 30 g coconut oil
- 40 g tinned coconut milk
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 2146 kJ / 512.9 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 57.6 g
- Tuk
- 30.2 g
- Nasycený tuk
- 13.8 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 110.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
White Chocolate Mousse with Aquafaba
3h 30min
Party popcorn
1h
Pineapple and Rum Pancakes
40 min
Mint Choc Chip
8 Std. 20 Min
Watermelon Ice Lollies
12h 10min
Popcorn Verrines
1h 30min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake (Metric)
14h 30min
Drip Candle Cake with Funfetti Sponge
3h
Orange slushy cups
24 Std. 15 Min
Dark chocolate cookies with cream cheese filling
2h 30min
Allergen Free Melted Chocolate
10min
Caramel Popcorn
40 min