Zařízení & příslušenství
Dairy-free Caramel and Vanilla Flødeboller
Příprava 1hod.
Celkový 2hod. 50min.
12 pieces
Suroviny
Biscuit Base Dough
-
blanched almonds200 g
-
medium egg1
-
cornflour40 g
-
vegan margarine30 g
-
caster sugar60 g
-
gluten-free baking powder½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
Vegan Caramel
-
caster sugar250 g
-
coconut cream to taste280 - 310 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
vegan margarine cold and in one piece50 g
-
vinegar1 Tbsp
Vanilla Cream
-
water50 g
-
caster sugar170 g
-
vanilla sugar, homemade5 g
-
aquafaba (tinned chickpea liquid)150 g
-
lemon juice2 - 3 drops
Chocolate Sauce
-
vegan dark chocolate small pieces or callets200 g
-
coconut oil30 g
-
tinned coconut milk40 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
110.3 mg
Protein
7 g
Kalorie
2146 kJ /
512.9 kcal
Tuk
30.2 g
Vláknina
4.2 g
Nasycený tuk
13.8 g
Sacharidy
57.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Free From
76 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Dairy-free Chocolate Sauce
5 Min
Bruschetta
3 Std.
Plum Clafoutis
1 Std. 15 Min
Char Siu Bao Buns with Pickled Carrots
4 Std.
Cranberry and Pistachio Cookie Gift Jar
20 Min
Pistachio Butter
5 Min
Dairy-free Stained-glass Orange Biscuits
2 Std. 10 Min
Cashew Coconut Milk (Metric)
10 Min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3 Std. 40 Min
Salted Caramel Milkshake
20 Min
Gluten-free Raspberry Cream Roulade
25 Std. 40 Min
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20 Min