Zařízení & příslušenství
Braised Eggs
Příprava 10min.
Celkový 12hod. 50min.
6 piece
Suroviny
Soft-boiled eggs
-
eggs B-sized, with shell6
-
water to fill to 1L mark
-
ice water for cooling eggs
Marinade
-
water900 g
-
nutmeg cracked open1
-
dried bay leaves2
-
Chinese black cardamom pod (cao guo) cracked open1
-
cinnamon stick1
-
star anise2
-
Sichuan peppercorns1 tsp
-
white onion cut in pieces100 g
-
dark soy sauce50 g
-
light soy sauce60 g
-
salt (about 1 tsp)5 g
-
sugar30 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
168.1 mg
Protein
6.7 g
Kalorie
305.8 kJ /
73.2 kcal
Tuk
4.3 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
1.4 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min.
He Tao Zhi Ma Hu (Sweet Walnut Sesame Soup)
35min.
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1hod. 30min.
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1hod. 5min.
Shallot Oil
25min.
Hot and sour soup
20min.
Green Papaya Fish Soup
2hod. 15min.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min.
Steamed Siew Mai
5hod.
Chicken porridge with century egg
30min.
Quick Steamed Buns (Mantao)
1hod.
Teochew Seafood Porridge
45min.