Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g de agua, para pelar
- 2 cdita de aceite de oliva extra virgen (ver tip)
- 960 g de papa, harinosa, en trozos (aprox. 5 cm de ancho)
-
300
g de caldo de res
nebo 300 g de agua con 1 cdita de concentrado de caldo de res en polvo - 4 huevos grandes, lavados para cocinar junto con las papas
- 1 cda de miel
- 4 cdas de mostaza Dijon
- 2 cdas de aceite de oliva extra virgen
- 2 tallos de apio, en rodajas finas
- 1 pepinillo, en cubitos pequeños
- 10 - 15 g de cebollín, picado
- ¼ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- paprika, para decorar, al gusto
- cebollín, picado, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 775.2 kJ / 185.3 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 31.7 g
- Tuk
- 5.1 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 387.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papas rostizadas TM6
1h 15min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Puré de papas
50min
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Espárragos con mantequilla balsámica
35min
Fajitas de res con verduras salteadas
30min
Puré de papa y poro
40min
Ensalada de papas con verduras fermentadas
Žádné hodnocení
Chow Mein
55min
Carnitas de Marlin
40min
Zanahorias asadas con papas, calabacitas y pomodoro (Pelar)
1h 30min
Omelette esponjoso de espinacas y jamón
30min