
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Agnello
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1700 g di cosciotto di agnello
- sale marino q.b.
- pepe nero macinato q.b.
- 2 spicchi di aglio a fettine
- olio extravergine di oliva q.b.
Salsa alla menta
- 20 g di menta fresca
- 130 g di aceto di mele
- 50 g di zucchero semolato
Verdure
- 500 g di acqua
- 300 g di taccole pulite e a pezzi (3 cm)
- 800 g di patate sbucciate, a metà o in quarti, se di grandi dimensioni
- 600 g di zucca Butternut sbucciata, a cubetti (2 cm)
- burro q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 624 kcal / 2614 kJ
- Protein
- 37 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 40 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioli ai carciofi con sugo di gamberi
2hod.
Lenticchie in umido (Bimby Friend)
1hod. 30min
Tagliatelle con ragù di capretto e fonduta di pecorino
1hod.
Spezzatino di maiale, purè di verdure e broccoli (Bimby Friend)
55min
Cocktail di gamberi (TM6)
1hod. 30min
Zuccotto di polpo al vapore
3hod.
Arrosto con contorno di castagne e patate
2hod.
Frittelle di carciofi
45min
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1hod. 40min
Pappardelle al ragù di cinghiale
2hod.
Purè di patate (TM6)
1hod.
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1hod.