Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g di acqua
- 3 g di lievito di birra fresco
- 360 g di farina tipo 0 + q.b.
- 10 - 12 g di sale + q.b.
- 30 g di succo di limone
- 200 g di pomodori pelati a pezzi
- olio extravergine di oliva q.b.
- 100 g di pomodori datterino o pachino a rondelle
- 1 pizzico di origano secco (volitelně)
- 200 g di mozzarella di bufala a fette, ben sgocciolata
- foglie di basilico fresche, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4088 kJ / 977 kcal
- Protein
- 39.4 g
- Sacharidy
- 142 g
- Tuk
- 31.8 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 2967.4 mg
Alternativní recepty
Focaccia cipolle e zucca
2 Std.
Purè di patate (TM6)
1h
Impasto base per pane
1h
Lasagna radicchio e salsiccia
2 Std.
Torta della nonna al cioccolato
1h 30min
Ragù di carne alla bolognese
1h 15min
Focaccia barese TM6
4h
Focaccia genovese (TM6)
5h
Impasto per pizza di Kamut®
2 Std.
Torta della nonna (TM6)
1h 30min
Pizza con salame piccante TM6
3h 30min
Impasto per pizza integrale
2 Std.