Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g di acqua
- 3 g di lievito di birra fresco
- 360 g di farina tipo 0 + q.b.
- 10 - 12 g di sale + q.b.
- 30 g di succo di limone
- 200 g di pomodori pelati a pezzi
- olio extravergine di oliva q.b.
- 100 g di pomodori datterino o pachino a rondelle
- 1 pizzico di origano secco (volitelně)
- 200 g di mozzarella di bufala a fette, ben sgocciolata
- foglie di basilico fresche, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4088 kJ / 977 kcal
- Protein
- 39.4 g
- Sacharidy
- 142 g
- Tuk
- 31.8 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 2967.4 mg
Alternativní recepty
Focaccia pomodorini e olive
3h 30min
Lasagne di zucchine con Affettatutto Bimby® (TM6)
2h 15min
Crostata alle albicocche
2h
Frittatina alle zucchine
30min
Patate fritte a fiammifero (Kartoffelstroh)
25 min
Carré d’agnello con couscous alle verdure
50min
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1h
Cipollata (focaccia con cipolle)
3h 30min
Pane tartaruga
20h
Impasto base per pane
1h
Focaccia genovese (TM6)
5h
Focaccia
6h