Zařízení & příslušenství
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
Příprava 5min.
Celkový 8hod. 30min.
6 portions
Suroviny
-
raw macadamia nuts10 ½ oz
-
water19 ½ oz
-
salt1 ½ tsp
-
citric acid½ tsp
-
nutritional yeast1 tsp
-
ice water for water bath
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
587.9 mg
Protein
4.4 g
Kalorie
1501.4 kJ /
358.8 kcal
Tuk
37.6 g
Vláknina
4.5 g
Nasycený tuk
6 g
Sacharidy
7.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Hummus
10min.
Puffs with Crackle, Raspberry Filling and White Chocolate Cream
Žádné hodnocení
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)
1hod. 30min.
Vegan Aquafaba Butter
2hod. 25min.
Hemp Milk
10min.
Oat Milk
1hod. 10min.
Basic Millet
45min.
Turmeric Green Tea
20min.
Cashew Coconut Milk
10min.
Chaga Mushroom Latte
15min.
Vegan Chocolate Cake
1hod. 55min.
Cardamom Hot Chocolate
20min.