Zařízení & příslušenství
Sichuan spaghetti
Příprava 10min.
Celkový 50min.
2 portions
Suroviny
-
spring onions roughly chopped40 g
-
fresh ginger root sliced (2 mm)15 g
-
garlic cloves1 ½
-
carrots cut in pieces60 g
-
celery stalk cut in pieces50 g
-
oil20 g
-
200 g pork mincebeef mince200 g
-
fermented soybeans (volitelně)1 tbsp
-
ground Sichuan pepper½ - 1 tsp
-
light soy sauce25 g
-
Shaoxing rice wine15 g
-
canned tomatoes400 g
-
chicken stock paste½ - ¾ tsp
-
Chinese chilli oil, with fried chilli plus extra for drizzling20 - 25 g
-
brown sugar1 tbsp
-
tahini20 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
spaghetti pasta160 g
-
water for cooking pasta
-
baking soda½ tsp
-
peanuts, roasted, unsalted to garnish
-
spring onions sliced (1 mm), for garnishing
-
sesame oil, toasted for drizzling
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
828.9 kcal /
3468.1 kJ
Protein
33.6 g
Tuk
40.2 g
Sacharidy
83.3 g
Vláknina
10 g
Nasycený tuk
9.6 g
Sodík
1718.7 mg
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Fusion Kitchen
14 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Korean Fried Chicken
3hod. 10min.
Korean Bo ssam
29hod. 20min.
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche
1hod. 30min.
Avocado Tuna Salad
5min.
Tomato and bacon spaghetti
35min.
Salmon Miso Soup
30min.
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29hod. 20min.
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30min.
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20min.
Prawn yakisoba (TM6 only)
35min.
Ginger Scallion Fish Slices
40min.
Baked Sushi
1hod. 15min.