Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g spring onions, roughly chopped
- 15 g fresh ginger root, sliced (2 mm)
- 1 ½ garlic cloves
- 60 g carrots, cut in pieces
- 50 g celery stalk, cut in pieces
- 20 g oil
-
200
g beef mince
nebo 200 g pork mince - 1 tbsp fermented soybeans (volitelně)
- ½ - 1 tsp ground Sichuan pepper
- 25 g light soy sauce
- 15 g Shaoxing rice wine
- 400 g canned tomatoes
- ½ - ¾ tsp chicken stock paste
- 20 - 25 g Chinese chilli oil, with fried chilli, plus extra for drizzling
- 1 tbsp brown sugar
- 20 g tahini
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 160 g spaghetti pasta
- water, for cooking pasta
- ½ tsp baking soda
- peanuts, roasted, unsalted, to garnish
- spring onions, sliced (1 mm), for garnishing
- sesame oil, toasted, for drizzling
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3468.1 kJ / 828.9 kcal
- Protein
- 33.6 g
- Sacharidy
- 83.3 g
- Tuk
- 40.2 g
- Nasycený tuk
- 9.6 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 1718.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ginger sesame oil chicken
25min
Korean bao beef sliders
2 Std. 10 Min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Žádné hodnocení
Smoked Salmon Lemon Pasta Second Bowl
35min
Bibimbap burrito
45 min
Fragrant Chicken Curry (Metric)
1 godz.
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5 min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min