Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g pork shoulder loin, cut in strips (1 cm)
- 2 tbsp fish sauce
- 100 g hot water
- 1 - 2 tbsp tamarind paste, adjust to taste
- 80 g onions
- 100 g shallots
- 10 g garlic cloves
- 4 - 6 dried chillies, soaked to soften
- 4 - 6 fresh red chillies
- 10 g fresh ginger
- 10 g galangal
- 20 g water
- 40 g oil
- 2 stalks fresh lemongrass
- 2 - 3 tbsp curry powder
- 2 kaffir lime leaves, shredded
- 180 g fresh coconut milk
- 1 tsp salt
- 10 g lump sugar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1527 kJ / 365 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ginger sesame oil chicken
25min
Ginger Sesame Oil Chicken
25min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Chai Buey
1hod. 45min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1 godz. 15 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 godz. 5 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 menit
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 godz. 5 min