
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g pork shoulder loin cut in strips (1 cm)
- 2 tbsp fish sauce
- 100 g hot water
- 1 - 2 tbsp tamarind paste adjust to taste
- 80 g onions
- 100 g shallots
- 10 g garlic cloves
- 4 - 6 dried chillies soaked to soften
- 4 - 6 fresh red chillies
- 10 g fresh ginger
- 10 g galangal
- 20 g water
- 40 g oil
- 2 stalks fresh lemongrass
- 2 - 3 tbsp curry powder
- 2 kaffir lime leaves shredded
- 180 g fresh coconut milk
- 1 tsp salt
- 10 g lump sugar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 365 kcal / 1527 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 Min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 Std.
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min
Green Chillies With Pork Belly
25 Min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 Std. 40 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 Min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 Std. 5 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min