Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 45 g d'abricots secs dénoyautés
- 60 g de raisins secs
- 60 g de figues sèches
- 130 g d'eau
- 160 g de lait
- 160 g de yaourt à la grecque
- 20 g d'huile de tournesol
- 1 c. à soupe de miel
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 600 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 ½ c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1312.7 kJ / 313.7 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 63.2 g
- Tuk
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 1065.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Pain cocotte
2 Std. 20 Min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 Std. 20 Min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3 Std. 20 Min
Julekake (brioche norvégienne)
2 godz. 50 min
Pain aux fruits secs
3sa 45 dk
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Brioche à la cannelle glacée
2 Std. 20 Min
Brioche italienne
3h 15min
Cramique, brioche du Nord aux raisin secs
3h 15min