Tagliatelle fraîches aux cèpes

Tagliatelle fraîches aux cèpes

3.5 4 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

  • 300 g de farine de blé
  • 3 œufs
  • 70 g d'huile d'olive
  • 2 ½ c. à café de sel
  • 2 brins de persil frais, équeuté
  • 1 gousse d'ail
  • 150 - 200 g de cèpes frais émincés
    50 g de cèpes séchés, réhydratés et essorés
  • farine de blé pour le plan de travail
  • 1200 g d'eau
  • 1 - 2 pincées de poivre noir moulu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 5 g
Kalorie 584.3 kJ / 139.5 kcal
Tuk 5.3 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 19 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...