Zařízení & příslušenství
Miso-aubergine (sous-vide)
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 45min.
4 portioner
Suroviny
-
vit miso90 g
-
mirinsås40 g
-
35 g vattensake35 g
-
socker30 g
-
sesamolja1 ½ tsk
-
salt2 nypor
-
vatten (cirka, se tips), plus extra för att täcka påsarna1600 gram
-
aubergine skivad (2 cm), därefter skuren i bitar (3 cm)360 g
-
1 struken msk askorbinsyrasaft av citron, nypressad (från ½ citron)30 g
-
rostade sesamfrön1 msk
-
vårlök snedskuren1
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
670 mg
Protein
4 g
Kalorie
654 kJ /
156 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
5.3 g
Nasycený tuk
0.9 g
Sacharidy
13 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sous-vide med knivkåpa (TM6)
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Blomkålsmos
Žádné hodnocení
Bulgur
Žádné hodnocení
Stekt sparris
Žádné hodnocení
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Žádné hodnocení
Fänkålssallad
Žádné hodnocení
Misofisk med gröna bönor och kikärtspuré
Žádné hodnocení
Kashmiri-ris
Žádné hodnocení
Naanbröd med lök och kummin
Žádné hodnocení
Potatis- och rotsellerigratäng
Žádné hodnocení
Rosmarin- och rotfruktsmos
Žádné hodnocení
Janssons Frestelse
1hod. 40min.
Sötpotatismos med salvia och hasselnötter
Žádné hodnocení