Misofisk med gröna bönor och kikärtspuré

Misofisk med gröna bönor och kikärtspuré

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
4 portioner

Suroviny

  • misopasta
    50 g
  • socker
    30 g
  • honung
    1 matsked
    1 matsked mirinsås
  • vitt vin
    2 matskedar
    2 matskedar sake
  • sojasås
    1 matsked
  • sesamolja
    4 matskedar
  • vita fiskfiléer (ca 200 g vardera)
    4
  • olja + extra för smörjning
    30 g
  • färsk shiitake skivad (1 cm)
    200 g
    200 g färsk svamp, skivad (1 cm)
  • konserverade kikärtor (ca 500 g avrunna kikärtor)
    800 g
  • vatten
    300 g
  • salt
    ½ tesked
  • färsk ingefära i skivor (2 mm)
    10 g
  • färska haricots verts eller frysta
    300 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1628.6 mg
Protein 46.3 g
Kalorie 2663 kJ / 636.5 kcal
Tuk 29 g
Vláknina 12.9 g
Nasycený tuk 4 g
Sacharidy 51.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše