Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
80
g di formaggio Appenzeller, formaggio alla
panna, a pezzi (3
cm) - 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di riso per risotto (cottura: 20 min.)
- 20 g di olio di oliva
-
1
limone, la scorza
grattugiata - 730 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) (dose per 0,5 l)
- ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 150 g di spinacini
- 2 cucchiai di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1826.4 kJ / 436.5 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Sacharidy
- 65.9 g
- Tuk
- 11.9 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 491.4 mg
Alternativní recepty
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 menit
Salmone all'arancia con couscous di broccoli
25min
Salmone su cavolo alla panna con patate al prezzemolo
Žádné hodnocení
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40 menit
Polenta con salsa alla panna e champignons
50min
Cake al limone sofficissimo
1h 30 min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30min
Fideuà di verdure
Žádné hodnocení
Manzo alla Stroganoff
45 min
Risotto ai pomodori con burrata
30min
Zuppa di funghi e patate
45 min
Risotto salame e piselli
30min