Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
80
g di formaggio Appenzeller, formaggio alla
panna, a pezzi (3
cm) - 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di riso per risotto (cottura: 20 min.)
- 20 g di olio di oliva
-
1
limone, la scorza
grattugiata - 730 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) (dose per 0,5 l)
- ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 150 g di spinacini
- 2 cucchiai di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1826.4 kJ / 436.5 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Sacharidy
- 65.9 g
- Tuk
- 11.9 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 491.4 mg
Alternativní recepty
Cake al limone sofficissimo
1h 30min
Purè di patate nature
55 min
Risotto ai pomodori con burrata
30 min
Riso al pomodoro e verdure con piselli e mais
35 min
Risotto alla milanese
30 min
Risi e bisi
35 min
Risotto zucca e pancetta
25 min
Dal di lenticchie (2 Porzioni)
35 min
Risotto ai funghi porcini con brie
35 min
Riso casimiro
45 min
Cake bagnata all'arancia
1h 30min
Cake al limone
1h 5 min