Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di formaggio Sbrinz, a pezzi (2 cm)
- 500 g di peperoni gialli, privati dei semi, a pezzi (3 cm)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di burro, non salato
- 300 g di riso per risotto (tempo di cottura 20 min.)
- 100 g di vino bianco
- 700 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) (per 0,5 l)
- 1 bustina di zafferano in polvere
- ¾ di cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 250 g di pomodori ciliegino con rametti
- ½ cucchiaino di fior di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2138 kJ / 509 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Risotto alla zucca
35min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40min
Zuppa di verdure e lenticchie rosse
35min
Riso al pomodoro e verdure con piselli e mais
35min
Picnic: insalata di patate, dip alla rucola e pomodori, pane di farro, ciambella al limone
Žádné hodnocení
Risotto alla milanese
30min
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40min
Risotto allo zafferano di Mund
45min
Risotto al pomodoro con basilico
30min
Spaghetti al sugo di pancetta
35min
Risotto al limone e spinaci
30min
Purè di patate nature
55min