Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 300 g di farina
- 3 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno alla ricotta
-
100
g di Parmigiano, a pezzi (2-3 cm)
nebo 100 g di ricotta salata, a pezzi (2-3 cm) - 100 g di mascarpone
- 250 g di ricotta fresca vaccina, ben scolata dal siero
- 2 cucchiaini rasi di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato fresco
Sugo alle melanzane
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 fili di erba cipollina fresca, lavata ed asciugata
- 500 g di melanzane, a dadini (1-2 cm)
- 20 g di pomodori, a dadini (2-3 cm)
- 1 rametto di basilico, le foglioline lavate ed asciugate + q.b. per decorare
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 2351 kJ / 562 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta al tonno e melanzane
30 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Sugo di verdure
40 λεπτ.
Verdure ripiene
1h 20 phút
Dal di lenticchie (2 Porzioni)
35 Min
Brodo vegetale in pasta vegano
1h
Insalata di cavolfiori e patate con noci
40 λεπτ.
Cavolfiore gratinato
55min
Lasagne alla zucca
1h 40min
Pane paesano
3ωρ.
Funghi all'aglio
20min