Tomaten-Ricotta-Quiche mit Spinat

Tomaten-Ricotta-Quiche mit Spinat

4.3 20 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 30min.
8 Stücke

Suroviny

  • Cheddar in Stücken
    80 g
Mürbeteig
  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    270 g
  • Zitronenschale, gerieben
    ½ TL
  • Basilikum abgezupft
    10 g
  • Butter kalt, in Stücken
    135 g
  • Salz
    ½ TL
  • Wasser
    70 g
Belag und Fertigstellung
  • Zwiebeln halbiert
    300 g
  • Eiertomaten (ca. 3-4 Tomaten), Ø 5 cm
    240 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Butter und etwas mehr zum Einfetten
    20 g
  • Salz
    1 TL
  • brauner Zucker
    1 TL
  • Pfeffer
    1 TL
  • Babyspinat, frisch
    300 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Muskat, gerieben
    ¾ TL
  • Ricotta
    200 g
  • Sahne
    200 g
  • Eier
    2

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Sodík 693 mg
Protein 13 g
Kalorie 2170 kJ / 519 kcal
Tuk 37 g
Vláknina 3.1 g
Nasycený tuk 21 g
Sacharidy 35 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...