Kompatibilní verze
Kichererbsen-Taler mit Kräuterquark und Tomatensalat
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Petersilie, kraus, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 960 g Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
- 2 Eier
- 120 g Mehl
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Koriander, gemahlen
- 2 ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 30 g Öl und etwas mehr zum Braten
- 600 g Tomaten (siehe Tipp)
- 30 g Schalotte
- 15 g Weißweinessig
- 250 g Quark
- 100 g Joghurt, jeder Fettgehalt
- 10 - 15 g Zitronensaft
- 10 g Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2790 kJ / 667 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 92 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 18.9 g
- Sodík
- 2255 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Möhren-Linsen-Bratlinge mit orientalischem Pesto
35min
Couscous-Bällchen mit Süßkartoffel-Tahin-Creme
1 Std. 25 Min
Zwiebel-Hefe-Taler
1h 50 min.
Kartoffel-Quiche
3 Std.
Rahmgemüse mit Kartoffeln
55min
Linsen-Moussaka
2h 30min
Mais-Polenta-Puffer mit Joghurtsauce
1h
Rosenkohl vom Blech mit Tahin-Quark
40min
Linsenfrikadellen
1h
Orientalische Veggie-Patties
1h 35min
Vollkorn-Pita mit Gemüse und Hummus
1h 45min
Sellerie-Cordon-Bleu
1h